EU-val 2019

Telefon
0505-170 00

Telefontider
Måndag-fredag: 7.30-16.30

E-post
kommun@karlsborg.se

Besöksadress
Storgatan 16
Karlsborg

Öppettider
Måndag-fredag: 7.30-16.00

Hitta hit

Postadress
546 82 Karlsborg

Kontakter

Logotyp EU-val 2019

26 maj är det val till Europaparlamentet. Här får du information om vad som gäller kring förtidsröstning, rösta på valdagen, ombudsröstning och ambulerande röstmottagare.

 • Förtidsrösta i kommunhuset

  Från 8 maj fram till och med valdagen kan du förtidsrösta i kommunhuset. Här får du information om öppettider och tillgänglighet.

 • Rösta på valdagen i förtidsröstningslokal

  På valdagen kan du också rösta i någon av kommunens lokaler för förtidsröstning och i Karlsborgs kommun är det kommunhuset i Karlsborg samt Forsviks IF:s klubblokal i Forsvik.

 • Rösta på valdagen i vallokal

  Du som vill rösta på valdagen i vallokal hittar information om plats och öppettider på ditt röstkort. Röstkortet skickas hem till dig.

 • Rösta med bud eller ambulerande röstmottagare

  Om du är sjuk, har en funktionsnedsättning eller av andra skäl inte kan förtidsrösta eller ta dig till vallokalen på egen hand har du möjlighet att rösta med bud eller få hjälp av kommunens ambulerande röstmottagare måndag 20 maj och fredag 24 maj.

 • Rösta från utlandet

  Du som befinner dig utomlands när det är val kan rösta från utlandet. Du kan inte rösta på valdagen från utlandet, men du kan brevrösta eller förtidsrösta på många ambassader och konsulat.