Påsklovsprogram

Telefon
0505-17039

Besöksadress
Kungsgatan 16

Postadress
546 22 Karlsborg

Se här vad som händer på Kabyssen på påsklovet!

Påsklovet inleder vi med påskpyssel och pingis- och biljardturneringar.

Lovet avslutas med äggajakt på skärtorsdagen och en pizza- och filmkväll på långfredagen. Vi har stängt påskafton till Annandag påsk och öppnar igen som vanligt på tisdag 23 april.

Alla aktiviteter utom onsdagens Äventyrsdag på Ösjönäs och långfredagens pizza & filmkväll är gratis.

Äventyrsdag på Ösjönäs

På onsdagen åker vi tillsammans med Ungdomsgruppen HjoTiBorg till trolska och äventyrliga Ösjönäs för en dag med härliga aktiviteter. Välj mellan att spela paintball, ta er runt i höghöjdsbanan eller rid ut i skogen på islandshästar. 

Dagen kommer att innehålla gemensamma aktiviteter, hamburgare som tillagas ute och en valfri aktivitet var. Ta gärna med eget fika (ej nötter) som ni kan äta när ni själva vill.

Ni kommer att behöva ha med dig oömma kläder, ordentliga skor som funkar ute i naturen, en plastpåse med ombyteskläder och en vattenflaska. 

Av allergiskäl kommer ni som ska rida att behöva byta kläder och lägga ridkläderna i en knuten plastpåse innan ni går på bussen hem. 

Resan kostar 250kr / person och inkluderar resa, lunch och en valfri aktivitet. Avanmälningsavgift 100kr gäller även vid sjukdom. För tider se affisch nedan. 
Vi har ett begränsat antal platser så först till kvarn gäller.

Anmälan till Ösjönäs och Pizza & Filmkvällen

Anmälan krävs för Ösjönäsresan (sista anmälan är torsdag 11/4) och till Pizza & Filmkvällen (sista anmälan måndag 15/4).

Ni anmäler er till oss direkt på Kabyssen eller via sms/tel 072-858 70 39. 

Ösjönäsresan kostar 250kr och det ska betalas samma dag som anmälan görs, antingen direkt till oss på Kabyssen eller via swish. Betalar ni med swish vill vi bekräfta att ni har en plats innan ni swishar och vi vill be er skicka en skärmbild på swishen så vi ser att ni gjort betalningen. Vi kan inte se det annars.

I samband med anmälan kommer vi att behöva följande information från er: Ungdomens namn och klass, ungdomens telefon nummer, telefonummer till vårdnadshavare, info om ev. allergier eller specialkost, om det finns någon sjukdomsbild vi behöver ta hänsyn till, hur ni vill betala och var ungdomen kommer att kliva på bussen. Vi skulle uppskatta om ni meddelar oss detta samband med anmälan. 

Fotografering: Då det är vanligt att ungdomarna tar kort under dessa aktiviteter, så ber vi er vänligen meddela oss även om det är någon som inte får vara med med på bild. 

Pizza & Filmkvällen kostar 20 kr och det betalas på Kabyssen samma kväll.

 

Mer information

För utförligare information om tider och åldersindelning vänligen se påsklovsaffischen som finns länkad på den här sidan.