Skaraborgskampen 2011

Skaraborgskampen till Karlsborg

I sommar gör radions P4 Skaraborg program Skaraborgskampen comeback. Det har gått några år sedan det sändes senast och nu är det dags igen! Under ledning av programledarna Ewa Ohlsson och Torbjörn Borg kommer P4 Skaraborg att sända från alla Skaraborgs kommuner i sommar. Torsdag 20 juli är det Karlsborgs tur.

Skaraborgskampen går ut på att Skaraborgs kommuner tävlar mot varandra och på olika sätt är kommuninvånarna delaktiga i tävlingsmomenten.

Så här är upplägget:

10.15 - Start och utdelande av uppdrag nr 1 som består i att kommuninvånarna ska samla in ett fastställt antal av en viss sak för att få poäng.

10.30 - Presentation av laget som ska genomföra fyra grenar och samla poäng. Här genomförs också gren 1 och 2 (bl a en mindre fysisk gren)

11.15 - Första uppdraget slut. Två nya uppdrag delas ut till kommuninvånarna – sådana uppdrag som kanske inte hela kommunen kan vara delaktig i (t ex fem olika hundraser med ägare eller en person med engelsk bakgrund)

11.30 - Lagtävlingen fortsätter med gren 3 och 4.

12.10 - Underhållning av lokal förmåga

12.30 - Resultat av de två sista uppdragen, sammanräkning och info om nästa sändning

Vi tar gärna emot tips och förslag!

Karlsborg ska alltså ha ett lag med 3 personer som ska genomföra 4 olika tävlingsgrenar. Under sändningen kommer det också vara underhållning med en lokal förmåga.

Har du tips på lagmedlemmar till tävlingsgrenarna?

Har du tips och förslag på lokal förmåga?

Kontakta i så fall Infocenter:

0505-173 50

info@karlsborg.se