Bild till Bo och trivsdag 2017

Bo & Trivs - Öppna hem

Vecka 14 uppmärksammar vi Karlsborg extra med en Bo & Trivs-vecka! Bland en hel massa spännande aktiviteter planerar vi också för "Öppna hem". Är du intresserad av att visa upp ditt eget hem? Eller har du förslag på något annat hem som du gärna skulle vilja besöka? Vi söker intressanta hem eller lägen runtom i Karlsborg. Det finns så många spännande ställen i vårt vackra Karlsborg!

Kontakta Anna Stenberg om du har ett hem att visa upp eller om du är intresserad av att se någon annans hus eller lägenhet.

Lägg jantelagen åt sidan och ingen (annan än Anna) kommer att få reda på om du själv eller någon annan har föreslagit ditt hem!

Biljetter

För er som vill besöka Öppna hem under lördagen finns det biljetter att köpa på Infocenter, Storgatan 65,  från och med 24 mars. Vi avslöjar vilka hem som öppnas upp på måndag 3 april.

Biljetten kostar 30 kr per person och gäller under hela dagen.

Tryggt och säkert

Vi värnar förstås om att det ska kännas bekvämt, tryggt och säkert för dig som öppnar upp ditt hem den här dagen. Som husägare kommer du säkert att ha fullt upp med att prata färgval, lister och en hel del andra spännande frågor med besökarna och därför inte ha möjlighet att ta hand om annat praktiskt. Därför erbjuder vi dig att få ha en värd på plats som kontrollerar biljetter och kan vara till hjälp. Vill du hellre engagera en egen värd går det förstås bra.

Vi tillhandahåller skoskydd.

Kontakt och information

Anna Stenberg, projektledare

info@adddesign.se