Per Löfquist

Nyinflyttad

Välkommen till Karlsborg! Vi hoppas förstås att du ska trivas här och uppleva Karlsborg som ett härligt ställe att leva, bo och verka i.

Välkomstbrev

När du har flyttat till Karlsborg skickar vi ett välkomstpaket till ditt hushåll.
I paketet finns information, karta och en särskild hälsning från flera Karlsborgsföretag i form av ett kuponghäfte med massor av fina rabatterbjudanden i butiker, på fritidsanläggningen och hos andra företag. Passa på att fynda!   

Om du inte har fått ett inflyttarpaket ta kontakt med kommuninformatören. Se kontaktuppgifter till höger.

Nyinflyttarträffar

Du som är nyinflyttad till Karlsborg och vill veta mer om kommunen är varmt välkommen till någon av våra nyinflyttarträffar. Vi samlas utanför Götiska valvet vid fästningen och fortsätter sedan med att gå den guidade Äventyrsturen på Karlsborgs Fästning. Därefter fikar vi tillsammans. I samband med fikat informerar vi och svarar på frågor om Karlsborg och vad som finns att göra här.

Vi ordnar nyinflyttarträffar 1-2 gånger per år. Du som har flyttat till Karlsborg från och med senaste nyinflyttarträffen kommer att få en personlig inbjudan per brev. Vi kommer också att annonsera på vår webbplats samt i tidningen SLA.

När är man nyinflyttad?

Vi har inte bestämt någon tidsgräns för hur länge man ska ha varit bosatt i Karlsborg för att ha något utbyte av våra träffar. Det känner du bäst själv. Du är varmt välkommen oavsett om du har hunnit bo här i ett år eller bara några dagar!

Kontakt

Kommunikationsstrateg KommunledningsförvaltningenKarin Stattin 0505-171 53Kontakt

Länkar