Medborgarundersökning 2021 - Vad tycker du om Karlsborg?

Telefon
0505-170 00

Telefontider
Växelns öppettider kan avvika i samband med storhelger och sommarens semesterperiod. Information om det hittar du på vår sida kontaktsida som du når via länk högst upp på sidan.

Växelns ordinarie öppettider:
måndag-fredag: 7.30-16.00
lunchstängt 12.00-13.00

E-post
kommun@karlsborg.se

Besöksadress
Storgatan 16
Karlsborg

Öppettider
Kommunhusets öppettider:
Måndag-fredag: 8.00-12.00

Hitta hit

Postadress
546 82 Karlsborg

Illustration med texten "Är du utvald?"

Under hösten 2021 genomför Statistiska centralbyrån (SCB) och Karlsborgs kommun en medborgarundersökning för att ta reda på vad invånarna tycker om Karlsborg. 1000 Karlsborgsbor har valts ut för att medverka i undersökningen. Är du en av dem?

Ta då tillfället i akt och dela med dig av din uppfattning av kommunen! Genom att delta bidrar du till vårt gemensamma arbete att göra Karlsborg till en ännu bättre plats att leva på.

Rekordmånga kommuner deltar i år

Enligt ett pressmeddelande från SCB är sammanlagt 161 av landets 290 kommuner med i årets undersökningen, vilket är ett rekordhögt antal jämfört med tidigare år. 

Den övre åldersgränsen borttagen

Från och med årets undersökning är den övre åldersgränsen borttagen och det innebär att även personer över 84 år kan delta.

Fakta om medborgar-undersökningen

SCB:s medborgarundersökning är en enkätundersökning som görs på uppdrag av kommunerna. De personer som tillfrågas är ett slumpmässigt urval som dras från befolkningsregistret. Urvalsstorleken är olika beroende på hur stor kommunen är.

Den som är med i undersökningen kan svara via en pappersenkät eller på webben, där det även går att svara på engelska samt få pappersenkäten på arabiska.

Årets insamlingsperiod pågår till den 3 november.

Resultaten presenteras i december.

Mer information om medborgarundersökningen SCB:s hemsida.