Sommarlov 2021

Telefon
0505-17030

E-post
biblioteket@karlsborg.se

Besöksadress
Storgatan 36

Öppettider
Mån-fre kl. 12.00-18.00, Lör kl. 10.00-13.00

Postadress
546 32 Karlsborg

bad somamr sjö

Sommarlov! Sköna lediga dagar och massor av tid till att njuta, slappa och delta i aktiviteter. Eftersom restriktioner och rekommendationer kan komma att ändras ber vi er gå in på våra hemsidor och sociala medier för aktuell information om våra verksamheter och aktiviteter. Sidan uppdateras löpande med eventuella ändringar.

Verksamheternas samlade kontaktuppgifter för utskrift

På grund av den rådande situationen kring Covid-19 följer Karlsborgs kommun folkhälsomyndighetens rekommendationer. Håll i och håll ut!


Sommarlov på Kabyssen

Om du får lite spring i benen under sommaren är Kabyssen det rätta stället att hänga på. Vi ordnar aktiviteter och har öppet vissa dagar hela sommarlovet.

Här kan du se vad som händer på Kabyssen under sommarlovet. 

Kabyssens Sommarlovssida


Sommarvärdar

Pop-up aktiviteter för både små & stora. Tävlingar högt & lågt, information om Karlsborg och ett gött häng vid stranden är bara en bråkdel av vad sommarvärdarna planerat för sommaren, du hänger väl på? All information om dagens aktiviteter finner du på vår Instagram sida.

Sommarvärdarnas instagramsida


Sommarlov på biblioteket

Skrivarläger, skattjakt och sommarboken. Här kan du se vad som händer på biblioteket under sommarlovet.

Bibliotekets sommarlovssida


Sommmarlov på Kulturstugan

Under sommarlovet kommer Kuturstugan ha workshops i Kulturstugan och även på andra platser i kommunen. Håll utkik på vår facebooksida och här på webben.

Kulturstugans Facebooksida
Kulturstugans sommarprogram


Sommarlov på Moliden

Moliden har gratis sommarsimskola under 4 omgångar i sommar. Moliden kommer också ha bokningsbara tider under vecka 26-30. Mer information om detta finns på Molidens hemsida.

Molidens hemsida
Sommarsimskola information


Friluftslivets år är 2021! Luften är fri är ett projekt som leds av Svenskt Friluftsliv med stöd av Naturvårdsverket och syftar till att få fler människor att prova friluftsliv och långsiktigt fortsätta samt öka medvetenheten om friluftslivets värden och allemansrätten. I Sverige är luften fri, så varför är du inte ute mer? Så passa på att vara ute under sommarlovet och ta vara på de möjligheter till friluftsliv som finns i Karlsborg.