Jobbmässa på konferenscenter 22/1 14-16

Telefon
0505-17000 (växel)

Besöksadress
Svartfjällsvägen 3

Öppettider
Måndag - Torsdag kl. 07.00 -16.00,
Fredag kl. 07.00 -13.00

Hitta hit

Postadress
546 33 Karlsborg

Drönarfoto över Haganäsets äldreboende

20 december 2019

Näringsliv och arbete

Vill du arbeta inom vård & omsorg i Karlsborgs kommun? Då ska du besöka Jobbmässan på Konferenscenter 22 januari 14-16. Där kan du få mer information om de olika verksamheterna, träffa företrädare för verksamheten och få reda på vilka möjligheter som finns även om du saknar erfarenhet och utbildning!

Vill du arbeta inom vård och omsorg? 

Inom Socialförvaltningen i Karlsborg kan man arbeta med att stötta och hjälpa äldre, personer med funktionsnedsättning, medicinsk omvårdnad samt personer och familjer i behov av stöd pga psykisk ohälsa, missbruk mm. Förvaltningen har idag ca 280 medarbetare och behöver ständigt rekrytera.  

Till sommaren 2020 behöver vi förstärka med ca 70 personer i vår förvaltning för att täcka upp när ordinarie personal ska ha semester. Det handlar om omvårdnadspersonal, undersköterskor, boendestödjare till socialpsykiatri, handledare till daglig verksamhet/LSS, omvårdnadspersonal till gruppboende LSS samt personliga assistenter. 

I samarbete med arbetsförmedlingen försöker vi på olika sätt att nå ut till fler möjliga individer att anställa och även erbjuda möjlighet till anställning eller praktik tidigare under våren för att i god tid innan sommaren ha utökad kompetens för att känna sig trygg som semestervikarie juni-augusti.  

Vi vill bjuda i dig som är intresserad av att arbeta inom vård och omsorg att under lättsamma former träffa ansvariga chefer och få information om de olika verksamheterna och vilka möjligheter som kan erbjudas dig som är arbetssökande i Karlsborg.

Företrädare för Arbetsförmedling och Vuxenutbildningen kommer också finnas på plats för att svara på dina frågor.

Plats: Konferenscenter

Datum: 22 januari

Tid: 14-16

Varmt välkommen!

Lämna ansökan till semestervikarie inom vård & omsorg digitalt!

Lediga arbeten på Karlsborgs kommun