Förlängt besöksförbud på äldreboende

Telefon
0505-170 00

Telefontider
Växelns öppettider kan avvika i samband med storhelger och sommarens semesterperiod. Information om det hittar du på vår sida kontaktsida som du når via länk högst upp på sidan.

Växelns ordinarie öppettider:
måndag-fredag: 7.30-16.00
lunchstängt 12.00-13.00

E-post
kommun@karlsborg.se

Besöksadress
Storgatan 16
Karlsborg

Öppettider
Med anledning av Coronasituationen har kommunhuset stängt för besök. Behöver du komma i kontakt med någon tjänsteperson i kommunhuset rekommenderas du att mejla eller ringa. Information om hur du enklast kommer i kontakt med oss hittar du på vår kontaktsida och den når du via länk högst upp på sidan.


Kommunhusets ordinarie öppettider:
Måndag-torsdag: 8.00-16.00
Fredag: 8.00-14.00

Hitta hit

Postadress
546 82 Karlsborg

Kontakter

Mötesskärm vid särskilt boende

26 augusti 2020

Med anledning av regeringens beslut om att förlänga besöksförbudet på landets äldreboenden till 30 september, ser socialförvaltningen över möjligheterna att på ett säkert sätt kunna ta emot besök inomhus.

I dagsläget sker besök av anhöriga utomhus med en skyddande plexiglasskärm. Men i samband med att hösten närmar sig och det blir kyligare utomhus behöver det finnas möjlighet att träffas inomhus på ett säkert sätt.

Socialförvaltningen ser över olika lösningar på detta. Det är inte helt klart än hur det kommer att bli, men så snart en bra lösning finns på plats kommer kommunen att informera om det.