Mark Levengood - gratis föreläsning för Karlsborgs invånare

Telefon
0505-170 00

Telefontider
Växelns öppettider kan avvika i samband med storhelger och sommarens semesterperiod. Information om det hittar du på vår sida kontaktsida som du når via länk högst upp på sidan.

Växelns ordinarie öppettider:
måndag-fredag: 7.30-16.00
lunchstängt 12.00-13.00

E-post
kommun@karlsborg.se

Besöksadress
Storgatan 16
Karlsborg

Öppettider
Kommunhusets öppettider:
Måndag-fredag: 8.00-12.00

Hitta hit

Postadress
546 82 Karlsborg

Mark Levengood

Onsdag 17 november gästar Mark Levengood oss här i Karlsborg och vi ser fram emot en kväll då vi med ett leende på läpparna öppnar våra sinnen, ser samtiden och framtiden i vitögat och troligen också får anledning att skratta en hel del!

Invånarna i Karlsborg hade möjlighet att anmäla sig till en utlottning av biljetter till föreläsningen. Lottningen är genomförd och biljetterna är utskickade. 

Länk till livesändningen skickas ut under onsdagseftermiddagen

Fram till 14 november gick det också att anmäla sig för få se livesändningen av föreläsningen på webben. Anmälningstiden gick ut 14 november. Du som har anmält dig till den kommer att få en länk under eftermiddagen på onsdagen - alltså samma dag som föreläsningen - till den sidan där föreläsningen kommer att sändas.

Varmt välkommen!

Välkommen till en kväll...

... då vi med ett leende på läpparna öppnar våra sinnen, ser samtiden och framtiden i vitögat och troligen också får anledning att skratta en hel del!

Tid: onsdag 17 november, kl. 18.30

Plats: Molidens idrottshall eller livesändning

Biljetter till föreläsningen på plats har lottats ut

Biljetter till föreläsningen på plats har lottats ut efter att invånarna i Karlsborg har haft möjlighet att anmäla sig till utlottningen.

De som har anmält sig till utlottningen, men inte fått biljett kommer ha möjlighet att se föreläsningen via en livesändning. Direktlänk till livesändningen skickas ut med e-post någon dag eller samma dag som föreläsningen är. 

Livesändningen

För att se livesändningen ska du ha anmält dig i förväg. En länk till den skickas ut samma dag - alltså under onsdagen 17 november - till alla som har anmält sig.

"Aldrig tidigare har världen förändrats...

... lika fort som den gör nu. Vår samtid bjuder på stora utmaningar men också enorma chanser för oss som individer. Sist och slutligen är det vår inställning och vårt mod som kommer att avgöra om vi dansar i baktakt med tillvaron eller om vi seglar glatt på förändringens vindar."

marklevengood.se

Om Mark Levengood

Mark är född i USA och växte upp i Helsingfors i Finland. Tidigt insåg Mark att han inte riktigt passar in i de mallar som finns och kom fram till att hans liv nog blir roligare om han själv bestämmer hur han vill ha det. 

Mark kom till Sverige som 19-åring och arbetade inom sjukvården och med diverse städjobb. Han var en entusiastisk men usel student på Socialantropologen på Stockholms universitet och något mera begåvad som elev vid Dramatiska Institutets radioproducentutbildning.

Redan under sin uppväxt i Finland började Mark jobba med TV. ”Jag var programledare för ett underhållningsprogram som ingen till all lycka kommer ihåg idag.”

Idag ser vi Mark bland annat som programledare i TV-sammanhang. Han har också gett ut ett antal böcker, bland annat "Solblekt av livet" (2015) och "Hjärtat får inga rynkor" (2008). Sedan 2008 är han också en av Unicefs ambassadörer.

marklevengood.se