Lämna ditt bidrag

Tankebubbla med orden tankar, idéer och förslag

Hur ser du på Karlsborg år 2035 ur ett trygghetsperspektiv? Vad tänker du kring hållbarhet och vad är ett hållbart Karlsborg för dig? Var med och lämna dina tankar och idéer om hur du vill att ditt Karlsborg ska vara år 2035.

Som du kanske känner till kommer visonarbetet "Karlsborg 2035" att formas utifrån sju värdeord som kommunens politiker beslutade om tidigare i år. Därför finns det sju olika formulär - ett för varje värdeord - som du kan använda dig av för att lämna ditt bidrag till visionen.

Vi tycker det är jättebra om du fyller i alla, men det går annars alldeles utmärkt att välja ut bara ett eller några stycken som du kanske brinner lite extra för.

 • Karlsborg 2035 - Trygghet

  Vad innebär ordet trygghet för dig och vad innebär ett tryggt Karlsborg för dig? Dela dina tankar med oss och bidra med värdefullt underlag till vårt visionsarbete!

 • Karlsborg 2035 - Delaktighet

  Vad innebär ordet delaktighet för dig och vad innebär ett delaktigt Karlsborg för dig? Dela dina tankar med oss och bidra med värdefullt underlag till vårt visionsarbete!

 • Karlsborg 2035 - Hållbarhet

  Vad innebär ordet hållbarhet för dig och vad är ett hållbart Karlsborg för dig? Dela dina tankar med oss och bidra med värdefullt underlag till vårt visionsarbete!

 • Karlsborg 2035 - Glädje

  Vad innebär ordet glädje för dig och hur vill du se Karlsborg år 2035 ur det perspektivet? Dela dina tankar med oss och bidra med värdefullt underlag till vårt visionsarbete!

 • Karlsborg 2035 - Mångfald

  Vad innebär ordet mångfald för dig och vad skulle det kunna innebära för Karlsborg? Dela dina tankar med oss och bidra med värdefullt underlag till vårt visionsarbete!

 • Karlsborg 2035 - Mod

  Vad innebär ordet mod för dig och vad skulle det kunna innebära för Karlsborg? Dela dina tankar med oss och bidra med värdefullt underlag till vårt visionsarbete!

 • Karlsborg 2035 - Framtidstro

  Vad innebär ordet framtidstro för dig och hur skulle ditt ideala Karlsborg se ut år 2035? Dela dina tankar med oss och bidra med värdefullt underlag till vårt visionsarbete!