Dialogträffar hösten 2023

Telefon
0505-170 00

Telefontider
Växelns öppettider kan avvika i samband med storhelger och sommarens semesterperiod. Information om det hittar du på vår sida kontaktsida som du når via länk högst upp på sidan.

Växelns ordinarie öppettider:
måndag-fredag: 7.30-16.00
lunchstängt 12.00-13.00

E-post
kommun@karlsborg.se

Besöksadress
Storgatan 16
Karlsborg

Öppettider
Kommunhusets öppettider:
Måndag-fredag: 8.00-12.00

Hitta hit

Postadress
546 82 Karlsborg

Vill du vara med och påverka framtidens Karlsborg? Välkommen på våra dialogträffar i Mölltorp, Undenäs, Karlsborg och Forsvik.

I vision ”Karlsborg 2035 – ett liv med guldkant” har vi satt upp ett antal mål som vi nu ska göra verklighet av. Det här behöver vi förstås hjälpas åt med – alla vi som bor och verkar i Karlsborg. Därför bjuder vi in till dialogträffar under hösten där vi kommer att prata mer om visionen, den nya översiktsplanen och en hel del annat.

Vi är i:

 • Mölltorp 28 sept
 • Undenäs 26 okt
 • Karlsborg 15 nov
 • Forsvik 23 nov

Mer information om respektive träff hittar du nedan. Alla detaljer är inte klara än, men vi kommer att fylla på hemsidan allteftersom med information om tider, platser och innehåll. Så titta gärna in här lite då och då för att hålla dig uppdaterad!

Du behöver inte anmäla dig till träffarna. 


Detaljinformation om respektive träff:

 • Pratbubbla med texten "Dialogträff Mölltorp"

  Dialogträff i Mölltorp 28 sept

  Välkommen på dialogträff i Mölltorp torsdag 28 september! Under kvällen informerar kommunen om vad som är på gång i Mölltorp samt om arbetet med en ny översiktsplan. Det finns också tid för samtal och frågor.

 • Pratbubbla med texten "Dialogträff Undenäs"

  Dialogträff i Undenäs 26 okt

  Välkommen på dialogträff i Undenäs torsdag 26 oktober! Programmet är inte klart än och mer information kommer lite senare. Håll utkik!

 • Pratbubbla med texten "Dialogträff Karlsborg"

  Dialogträff i Karlsborg 15 nov

  Välkommen på dialogträff i Karlsborg onsdag 15 november! Programmet är inte klart än och mer information kommer lite senare. Håll utkik!

 • Pratbubbla med texten "Dialogträff Forsvik"

  Dialogträff i Forsvik 23 nov

  Välkommen på dialogträff i Forsvik torsdag 23 november! Programmet är inte klart än och mer information kommer lite senare. Håll utkik!

 • Pratbubblor med utrops- och frågetecken

  Fråga oss!

  Under hösten 2023, när vi genomför dialogträffarna i kommunen kommer du också ha möjlighet att ställa frågor till oss. De kan handla om vad som helst egentligen - också om det som vi tar upp under träffarna.