Dialogträffar hösten 2023

Telefon
0505-170 00

Telefontider
Växelns öppettider kan avvika i samband med storhelger och sommarens semesterperiod. Information om det hittar du på vår sida kontaktsida som du når via länk högst upp på sidan.

Växelns ordinarie öppettider:
måndag-fredag: 7.30-16.00
lunchstängt 12.00-13.00

E-post
kommun@karlsborg.se

Besöksadress
Storgatan 16
Karlsborg

Öppettider
Kommunhusets öppettider:
Måndag-fredag: 8.00-12.00

Hitta hit

Postadress
546 82 Karlsborg

Under hösten har vi genomfört ett antal dialogträffar runtom i kommunen och här har vi sammanfattat det vi pratade om och det som alla engagerade deltagare bidrog med.

I vision ”Karlsborg 2035 – ett liv med guldkant” har vi satt upp ett antal mål som vi nu ska göra verklighet av. Det här behöver vi förstås hjälpas åt med – alla vi som bor och verkar i Karlsborg. Därför satsar vi nu och även framöver på att genomföra olika former av medborgardialog. Under hösten 2023 ordnade vi ett antal dialogträffar då vi pratade mer om visionen, den nya översiktsplanen och en hel del annat.

Vi var i:

 • Mölltorp 28 sept
 • Undenäs 26 okt
 • Karlsborg 15 nov
 • Forsvik 23 nov

Mer information om respektive träff hittar du nedan. 


Detaljinformation om respektive träff:

 • Pratbubbla med texten "Dialogträff Mölltorp"

  Stort intresse för dialogträffen i Mölltorp

  Under hösten genomför Karlsborgs kommun ett antal dialogträffar runtom i kommunen och Mölltorp var först ut torsdagen den 28 september. Intresset var över förväntan och Mölltorpskolans matsal där träffen ägde rum var fylld till brädden med engagerade och intresserade Mölltorpsbor.

 • Pratbubbla med texten "Dialogträff Undenäs"

  Dialogträff i Undenäs - intressanta frågor och diskussioner

  Byggklara villatomter, fritidsaktiviteter och möjligheten för Undenäs att växa och utvecklas var några av alla de frågor som diskuterades under den dialogträff som genomfördes torsdagen den 26 oktober i Undenäsgården.

 • Pratbubbla med texten "Dialogträff Karlsborg"

  Dialogträffen i Karlsborg fyllde Strandskolans matsal

  Även den tredje dialogträffen i Karlsborg lockade många besökare. I en fullsatt matsal vid Strandskolan gavs information om kommande satsningar och vad verksamheterna har på gång, Främst fick dock invånarna göra sina röster hörda i dialogen om kommunens översiktsplan.

 • Pratbubbla med texten "Dialogträff Forsvik"

  Engagerad dialog i Forsvik

  Den fjärde och sista dialogträffen gick av stapeln i Forsvik och ett fyrtiotal personer hade letat sig dit. Efter de inledande informationspunkterna blev det många intressanta och givande diskussioner som kommer vara ett bra underlag för framtida planering.

 • Inkomna frågor och svar

  I samband med våra dialogträffar under hösten 2023 har vi öppnat en särskild möjlighet för att ställa frågor till kommunen. Här kan du ta del av de frågor som ställdes under kvällen. Allteftersom vi har svar på frågorna kommer dessa också att publiceras här.