Om smittspridning, vaccination och skyddsåtgärder

Telefon
0505-170 00

Telefontider
Växelns öppettider kan avvika i samband med storhelger och sommarens semesterperiod. Information om det hittar du på vår sida kontaktsida som du når via länk högst upp på sidan.

Växelns ordinarie öppettider:
måndag-fredag: 7.30-16.00
lunchstängt 12.00-13.00

E-post
kommun@karlsborg.se

Besöksadress
Storgatan 16
Karlsborg

Öppettider
Kommunhusets öppettider:
Måndag-fredag: 8.00-12.00

Hitta hit

Postadress
546 82 Karlsborg

Här hittar du kommunens samlade information om smittspridning, vaccination och skyddsåtgärder. Här hittar du också länkar till säkerställd information från våra myndigheter.

Artiklar om smittspridning, vaccination och skyddsåtgärder

 • Västra Götalandsregionen: Smittspridningen av Covid-19 ökar

  20 december 2022

  Covid-19, vanlig influensa och RS-virusinfektioner ökar i samhället och det är viktigt att vi tar ett gemensamt ansvar för att minska spridningen. Därför är det bra om vi alla fortsätter att följa de råd som gällde tidigare, det vill säga att stanna hemma om en känner sig sjuk och att se till att ett fullgott vaccinationsskydd.

 • Smittspridningen - skyddsåtgärder i kommunens vård- och omsorgsverksamheterna

  20 december 2022

  Med anledning av att det förekommer smitta inom kommunens vård- och omsorgsverksamheter behöver vi fortsatt arbeta utifrån särskilda smittskyddsrutiner. Det handlar bland annat om skyddsutrustning, regler för säkra besök samt provtagning vid misstänkt smitta.

 • Haganäset

  Smittspridningen ökar - munskydd erbjuds på Haganäset

  13 december 2022

  Med anledning av den ökande smittspridningen och för att skydda våra äldre erbjuder vi munskydd till dem som ska besöka Haganäsets äldreboende. Utöver det uppmanas alla att avstå från att besöka äldreboendet vid symtom på Covid-19. I övrigt råder inga besöksrestriktioner.

Länkar till mer information