Sommarlov med Kabyssen

Telefon
0505-17039

Besöksadress
Kungsgatan 16

Postadress
546 22 Karlsborg

Logotyp - Sommarlov på Kabyssen

Sommarlov, sol och lata dagar! Visst är det härligt att bara ta det lugnt och slappa ibland, men om du får lite spring i benen är Kabyssen det rätta stället att hänga på. Vi ordnar aktiviteter och har öppet nästan hela sommarlovet,

Under sommaren kommer vi, tillsammans med våra sommarvärdar, kommunutvecklare, Kulturstugan, Moliden och Biblioteket, ha olika sommarlovsaktiviteter för barn och ungdomar i Karlsborg.

OBS! Vi reserverar oss för att Kabyssens Sommarlovsprogram kan komma att ändras med kort varsel. Vi håller er uppdaterade löpande på denna sida och i sociala medier kring eventuella förändringar i vårt program. 

Aktiviteter

Så här i slutet av sommarlovet kommer vi att ha ett A-traktor och moped-rally. För mer info klicka här.

Öppettider
Under större delen av sommaren kommer Kabyssen att vara öppen och i år tänkte vi köra mycket med spontana aktiviteter, så håll utkik på våra sociala medier om vad vi tillsammans med er ungdomar känner för att göra under de olika veckorna. Kom gärna med egna förslag! 

Vi kommer att ha öppet vissa dagar under hela sommarlovet. Välj aktuell vecka i listan till vänster för att se våra öppettider och kolla in vad vi har planerat, vilka dagar och för vilka åldrar det gäller.

Anmälan
Man föranmäler sig till anvisade aktiviteter direkt på Kabyssen under ordinarie öppettider, via anmälningslänk/QR-kod eller via sms 072-858 70 39.

Vid övriga aktiviteter gäller drop-in med reservation för att vi har ett max antal enligt gällande restriktioner.  

Sommarvärdar
Även i år har vi Sommarvärdar ute på byn som kommer att hålla i lite pop-up aktiviteter - håll utkik efter dem på vårt Instagram så ni inte missar några av deras aktiviteter.