Kulturstugan

Telefon
0505-17028 / 0505-17171

E-post
kultur.fritid@karlsborg.se

Besöksadress
Norra Kanalgatan 2
546 33 Karlsborg

Hitta hit

Postadress
Storgatan 36
546 32 Karlsborg

Kontakter

I Kulturstugan invid Göta Kanal i centrala Karlsborg kan du under året njuta av olika konstutställningar. Vi erbjuder också skapande workshops i olika tekniker för alla åldersgrupper!

Kulturstugan anordnar varje år ett flertal konstutställningar i Galleriet, samt har en pedagogisk verksamhet som utgår från den skapande verkstaden. I det Kreativa Rummet erbjuds workshops för barn, unga och vuxna där deltagarna får chansen att experimentera med olika konstnärliga tekniker och material. Utifrån varierande teman, med olika inspirationskällor, får alla möjlighet att utforska sin egen kreativa process och delta i ett kravlöst skapande.

Det Kreativa Rummet kan även upplevas på andra platser, när Kulturstugan tar sitt pick och pack och gör POP-UP workshops runt om i Karlsborgs kommun! Säg gärna hej nästa gång du ser oss ute på stan, vid stranden, intill kanalen, på biblioteket - eller var vi nu håller hus! 

Ps. Du vet väl att du när som helst kan besöka ditt eget Kreativa Rum! Vi hoppas att med hjälp av våra skaparvideos kunna ge dig nycklar - och rum för kreativitet - var du än befinner dig!

Håll utkik här på hemsidan för kommande program eller följ oss gärna på Facebook!