Stöd, bidrag och rådgivning

Telefon
0505-170 00

Telefontider
Växelns öppettider kan avvika i samband med storhelger och sommarens semesterperiod. Information om det hittar du på vår sida kontaktsida som du når via länk högst upp på sidan.

Växelns ordinarie öppettider:
måndag-fredag: 7.30-16.00
lunchstängt 12.00-13.00

E-post
kommun@karlsborg.se

Besöksadress
Storgatan 16
Karlsborg

Öppettider
Kommunhusets öppettider:
Måndag-fredag: 8.00-12.00

Hitta hit

Postadress
546 82 Karlsborg

Headset ligger på ett skrivbord

Näringslivsenheten finns som en rådgivande resurs, ett bollplank för att hjälpa dig hitta rätt bland statliga bidrag och stöd, nyföretagarlån, bankfinansiering, EU-pengar, riskkapital mm.

Just nu är det ett stort fokus på att hjälpa företag och företagare i spåren av Coronapandemin. Är du i behov av stöd eller någon att bolla tankar och idéer med? Du vet väl om att du kan kontakta FöretagsAkuten

FöretagsAkuten erbjuder kostnadsfri konfidentiell företagsrådgivning med anledning av att det nya Coronaviruset Covid 19 snabbt skapat allvarliga konsekvenser.

För att kunna möta dina behov av professionell stöttning så är NyföretagarCentrum din första kontakt. NyföretagarCentrum samarbetar med ALMI företagspartner och andra aktörer.

NyföretagarCentrum i Skaraborg har tillsatt extra rådgivare med uppdrag att informera, ge stöd och lotsa vidare till rätt aktör, beroende på vad du som företagare behöver hjälp med.

Måndag – Fredag kl 10 – 16  

Telefon: 0500 – 45 41 41 

FöretagsAkuten eftersträvar i första hand möten via telefon och online men kan även erbjuda bokad personlig konsultation vid behov.

Skaraborgs Kommunalförbund och Västra Götalandsregionen medfinansierar FöretagsAkuten i Skaraborg.

 

Är du intresserad av att etablera din verksamhet i Karlsborgs kommun?

Hör då av dig till oss på näringslivsenheten så lotsar vi dig rätt.
Vi hjälper bland annat till med mark och lokalfrågor.
catrin.skane@karlsborg.se