Presentkort för att stimulera det lokala näringslivet

Telefon
0505-170 00

Telefontider
Växelns öppettider kan avvika i samband med storhelger och sommarens semesterperiod. Information om det hittar du på vår sida kontaktsida som du når via länk högst upp på sidan.

Växelns ordinarie öppettider:
måndag-fredag: 7.30-16.00
lunchstängt 12.00-13.00

E-post
kommun@karlsborg.se

Besöksadress
Storgatan 16
Karlsborg

Öppettider
Med anledning av Coronasituationen har kommunhuset stängt för besök. Behöver du komma i kontakt med någon tjänsteperson i kommunhuset rekommenderas du att mejla eller ringa. Information om hur du enklast kommer i kontakt med oss hittar du på vår kontaktsida och den når du via länk högst upp på sidan.


Kommunhusets ordinarie öppettider:
Måndag-torsdag: 8.00-16.00
Fredag: 8.00-14.00

Hitta hit

Postadress
546 82 Karlsborg

Bild på presentkort för anställda

2 april 2020

Som en extra uppmuntran till personalen kommer Karlsborgs kommun dela ut en vårpresent i form av ett presentkort med ett värde på 300 kr. Det går att använda i butiker, restauranger, caféer och andra företag som finns i Karlsborgs kommun.

Alla företag i Karlsborg har fått förfrågan om att vara med, det vill säga finnas med på en lista över företag där det går att lösa in presentkortet.

Lista över dessa företag finns på vår webbsida karlsborg.se/presentkort

Presentkortet gäller vid ett köptillfälle under april och maj månad och kan inte delas upp på olika butiker/tillfällen. 

Varför en vårpresent?

Förutom att presentkortet är ett sätt att visa personalen uppskattning är det en åtgärd för att stimulera det lokala näringslivet under en period med spridning av Coronaviruset, vilket har påverkat framförallt handel- och serviceföretag på ett negativt sätt.