Hålla avstånd – uppmaning till besökare, gäster och kunder

Telefon
0505-170 00

Telefontider
Växelns öppettider kan avvika i samband med storhelger och sommarens semesterperiod. Information om det hittar du på vår sida kontaktsida som du når via länk högst upp på sidan.

Växelns ordinarie öppettider:
måndag-fredag: 7.30-16.00
lunchstängt 12.00-13.00

E-post
kommun@karlsborg.se

Besöksadress
Storgatan 16
Karlsborg

Öppettider
Med anledning av Coronasituationen har kommunhuset stängt för besök. Behöver du komma i kontakt med någon tjänsteperson i kommunhuset rekommenderas du att mejla eller ringa. Information om hur du enklast kommer i kontakt med oss hittar du på vår kontaktsida och den når du via länk högst upp på sidan.


Kommunhusets ordinarie öppettider:
Måndag-torsdag: 8.00-16.00
Fredag: 8.00-14.00

Hitta hit

Postadress
546 82 Karlsborg

Två personer paddlar kanot

18 juni 2020

Nu är turistsäsongen igång och vi kommer med all sannolikhet att få många besökare till vår fina kommun! Det är förstås något vi alla ser fram emot och välkomnar. Men, som ni säkert känner till är spridningen av Coronaviruset just nu förhållandevis stor i vår del av landet och det är extra viktigt att vi alla tar vårt ansvar och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Även våra besökare, gäster och kunder behöver bli uppmärksamma på och påminda om detta. Vi vill därför be er företagare, som får många besökare nu under sommaren, att lägga lite extra kraft på att informera och även skapa förutsättningar för era gäster att följa rekommendationerna

Tillsammans bromsar vi smittan

Det blir en annorlunda sommar i år och för att så många som möjligt ska kunna njuta av den på ett säkert sätt är ni, Sveriges företag, organisationer och arrangörer av verksamheter, mycket viktiga. 

Vi vet att ni är många som anstränger er för att hantera riskerna kring covid-19 och att du som verksamhetsutövare tar ett stort ansvar för att vidta åtgärder som minskar spridningen av sjukdomen. För att underlätta har flera myndigheter i Sverige, tillsammans sammanställt en checklista och information med flera goda exempel på åtgärder.

Du hittar dem här

Vill du använda något av de material som finns framtaget så hittar du det här nedanför.

Bordsryttare_med stansmall_utan logo (1).pdf

Affisch - Att hålla avstånd är att visa omtanke - A4.pdf

A3-affisch_utan logo.pdf

MSB0053_Verksamheter_Checklista_A4.pdf