Digitala tjänster för arbetsgivare

Telefon
0505-170 00

Telefontider
Växelns öppettider kan avvika i samband med storhelger och sommarens semesterperiod. Information om det hittar du på vår sida kontaktsida som du når via länk högst upp på sidan.

Växelns ordinarie öppettider:
måndag-fredag: 7.30-16.00
lunchstängt 12.00-13.00

E-post
kommun@karlsborg.se

Besöksadress
Storgatan 16
Karlsborg

Öppettider
Med anledning av Coronasituationen har kommunhuset stängt för besök. Behöver du komma i kontakt med någon tjänsteperson i kommunhuset rekommenderas du att mejla eller ringa. Information om hur du enklast kommer i kontakt med oss hittar du på vår kontaktsida och den når du via länk högst upp på sidan.


Kommunhusets ordinarie öppettider:
Måndag-torsdag: 8.00-16.00
Fredag: 8.00-14.00

Hitta hit

Postadress
546 82 Karlsborg

Kontakter

Hemtjänst, kommunbil

26 november 2020

Arbetsförmedlingen erbjuder ett omfattande utbud av digitala tjänster för arbetsgivare som behöver anställa. Här är en pdf med länkar till några av de mest användbara tjänsterna.

Här kan du läsa mer om arbetsförmedlingens digitala tjänster (pdf)

  • Skapa ett konto
  • Sök i kandidatbanken
  • Genomför snabbintervjuer
  • Breddad rekrytering - anställ med stöd
  • Rekryteringsguide
  • Anställa från utbildning
  • Poddar
  • Nyhetsbrev

Arbetsförmedlingen är idag organisatoriskt uppdelade en arbetsgivarsida och en sökandesida. Men framför allt ligger den stora skillnaden i det digitala stödet och vad man även kallar personlig distansservice eller personligt distansmöte. Som arbetsgivare har man så att säga en en ingång och som arbetssökande har man en annan. 

Ovanstående är första delen i en stor förändring av arbetsförmedlingens arbetssätt. Succesivt kommer fler fristående och kompletterande aktörer stå för att leverera olika tjänster för att minska glappet mellan arbetssökandes kompetens och arbetsmarknadens kompetensförsörjningsbehov.

Men som sagt som arbetsgivare finns det helt andra möjligheter att själv söka efter kandidater eller lägga ut en rekryteringsannons.

Läs mer på arbetsförmedlingens webbplats