Undvik besök på Haganäset

Telefon
0505-170 00

Telefontider
Växelns öppettider kan avvika i samband med storhelger och sommarens semesterperiod. Information om det hittar du på vår sida kontaktsida som du når via länk högst upp på sidan.

Växelns ordinarie öppettider:
måndag-fredag: 7.30-16.00
lunchstängt 12.00-13.00

E-post
kommun@karlsborg.se

Besöksadress
Storgatan 16
Karlsborg

Öppettider
Med anledning av Coronasituationen har kommunhuset stängt för besök. Behöver du komma i kontakt med någon tjänsteperson i kommunhuset rekommenderas du att mejla eller ringa. Information om hur du enklast kommer i kontakt med oss hittar du på vår kontaktsida och den når du via länk högst upp på sidan.


Kommunhusets ordinarie öppettider:
Måndag-torsdag: 8.00-16.00
Fredag: 8.00-14.00

Hitta hit

Postadress
546 82 Karlsborg

Drönarfoto över Haganäsets äldreboende

18 november 2020

Smittspridningen ökar i vårt område och nu krävs fler åtgärder utöver de som redan gäller för att undvika utbrott på våra boenden. Vi vill därför starkt avråda anhöriga från att besöka kommunens särskilda boende och korttidsboende tills vidare.

Regeringen och nationella myndigheter har med skärpta råd och regler kraftigt signalerat att det är allvar nu. Spridningen av Coronaviruset har tagit ny fart och vi ser en stor ökning av antalet bekräftade fall av Covid-19 i vårt område. Antalet smittade personer inom särskilda boenden för äldre har också ökat på flera platser i landet.

Vårt gemensamma ansvar

Vi har alla ett gemensamt ansvar att bromsa den här negativa utvecklingen och vi behöver göra vårt yttersta för att skydda de mest sårbara grupperna i vårt samhälle.

Avrådan ska inte förväxlas med ett besöksförbud, men vi vill ändå vädja till alla att verkligen överväga om besök till närstående på Haganäset är nödvändigt under just denna period.