Följ regler och restriktioner vid besök på Haganäset

Telefon
0505-170 00

Telefontider
Växelns öppettider kan avvika i samband med storhelger och sommarens semesterperiod. Information om det hittar du på vår sida kontaktsida som du når via länk högst upp på sidan.

Växelns ordinarie öppettider:
måndag-fredag: 7.30-16.00
lunchstängt 12.00-13.00

E-post
kommun@karlsborg.se

Besöksadress
Storgatan 16
Karlsborg

Öppettider
Med anledning av Coronasituationen har kommunhuset stängt för besök. Behöver du komma i kontakt med någon tjänsteperson i kommunhuset rekommenderas du att mejla eller ringa. Information om hur du enklast kommer i kontakt med oss hittar du på vår kontaktsida och den når du via länk högst upp på sidan.


Kommunhusets ordinarie öppettider:
Måndag-torsdag: 8.00-16.00
Fredag: 8.00-14.00

Hitta hit

Postadress
546 82 Karlsborg

Kontakter

Drönarfoto över Haganäsets äldreboende

24 september 2020

Det nationella besöksförbudet på landets äldreboenden upphävdes 1 oktober och anhöriga har möjlighet att besöka Haganäsets äldreboende. Men med den ökande smittspridningen vill vi starkt avråda anhöriga från att besöka kommunens särskilda boenden och korttidsboende.

De besök som ändå görs omfattas av strikta regler och restriktioner så att vi på bästa sätt skyddar våra äldre och gör allt som går för att inte få in smittan på våra boenden.

Besök måste bokas

Spontanbesök är inte tillåtet, vilket innebär att den som vill besöka en närstående på Haganäset behöver boka tid i förväg. 

För att få svar på frågor kring besök, bokningar och andra praktiska detaljer ska avdelningen kontaktas där den närstående bor.

Särskild information lämnas inför och under besöket om vilka regler och rutiner som måste följas för att det ska vara tryggt och säkert för alla. 

Om läget förändras

Socialförvaltningen bevakar läget och om det sker förändringar kan det förändra möjligheterna till att besöka Haganäset.