Fjärrundervisning för årskurs 7-9

Telefon
0505-170 00

Telefontider
Växelns öppettider kan avvika i samband med storhelger och sommarens semesterperiod. Information om det hittar du på vår sida kontaktsida som du når via länk högst upp på sidan.

Växelns ordinarie öppettider:
måndag-fredag: 7.30-16.00
lunchstängt 12.00-13.00

E-post
kommun@karlsborg.se

Besöksadress
Storgatan 16
Karlsborg

Öppettider
Med anledning av Coronasituationen har kommunhuset stängt för besök. Behöver du komma i kontakt med någon tjänsteperson i kommunhuset rekommenderas du att mejla eller ringa. Information om hur du enklast kommer i kontakt med oss hittar du på vår kontaktsida och den når du via länk högst upp på sidan.


Kommunhusets ordinarie öppettider:
Måndag-torsdag: 8.00-16.00
Fredag: 8.00-14.00

Hitta hit

Postadress
546 82 Karlsborg

7 januari 2021

Carl Johanskolan övergår till fjärrundervisning från och med måndag 11 januari. Eleverna som har fjärrundervisning erbjuds skollunch på Carl Johanskolan eller Mölltorpskolan.

Med anledning av en fortsatt hög smittspridning i samhället har ordföranden i barn- och utbildningsnämnden beslutat om fjärrundervisning för elever i årskurs 7-9 på Carl Johanskolan under perioden 11-22 januari. 

Elever och föräldrar får specifik information direkt från skolan kring alla praktiska detaljer om hur undervisningen kommer att gå till.

Skollunch

Eftersom eleverna inte är på plats på skolan behöver vi lösa skollunchen på annat sätt och följande gäller:

  • Under den perioden som fjärrundervisningen pågår erbjuds eleverna att äta skollunch på Carl Johanskolan eller hämta matlåda på Mölltorpskolan. Se tider nedan.
  • De elever som inte kan ta sig till en skola för att äta eller hämta lunch kommer kunna ansöka om ersättning för detta. Information om hur ansökan ska göras kommer längre fram. 

Tider för skollunch

Under tiden fjärrundervisningen pågår erbjuds elever att äta lunch på Carl Johanskolan eller hämta varma matlådor på Mölltorpskolan på de här tiderna:

  • Carl Johanskolans matsal: kl. 11.00-12.30
  • Mölltorpskolans matsal, hämtning av matlåda vid kökets lastkaj (ring på ringklocka vid lastkajen): kl. 11.00-12.30