Handlingsstöd till +70 avslutas

Telefon
0505-170 00

Telefontider
Växelns öppettider kan avvika i samband med storhelger och sommarens semesterperiod. Information om det hittar du på vår sida kontaktsida som du når via länk högst upp på sidan.

Växelns ordinarie öppettider:
måndag-fredag: 7.30-16.00
lunchstängt 12.00-13.00

E-post
kommun@karlsborg.se

Besöksadress
Storgatan 16
Karlsborg

Öppettider
Kommunhusets öppettider:
Måndag-fredag: 8.00-12.00

Hitta hit

Postadress
546 82 Karlsborg

Kontakter

21 juni 2021

Karlsborgs kommun har sedan pandemin tog fart samarbetat med Svenska kyrkan för att hjälpa +70-åringar att handla. Syftet har varit att minska risken för personer i riskgrupp att bli smittade av covid-19. Nu är alla i målgruppen vaccinerade och vecka 25 avslutas därför projektet.

Handlingsstödet för +70 avslutas 24/6

Karlsborgs kommun har genom Arbetsmarknads- och ekonomienheten samverkat med Svenska kyrkan och Karlsborgs pastorat kring handlingsstöd för +70 åringar. Man har hjälpt till att handla mat och har därigenom kunnat skydda personer som varit i riskgrupp för att smittas av covid-19.

De som har fått hjälp har varit oändligt tacksamma. De deltagare som jobbat med uppgiften tycker alla det har känts väldigt bra att kunna göra en insats för att skydda de personer som är riskgrupp. 

Nu har samtliga i målgruppen fått sina två vaccinationssprutor och bedöms sakteliga kunna återgå till lite mer normala rutiner och därför avvecklas projektet. De som fått hjälp har informerats och torsdag 24 juni sker den sista inhandlingen och leveransen.

Mer info om handlingsstödet hittar du här

Stort tack till alla som bidragit!