Ny översiktsplan - vi behöver din hjälp !

Telefon
0505-170 00

Telefontider
Växelns öppettider kan avvika i samband med storhelger och sommarens semesterperiod. Information om det hittar du på vår sida kontaktsida som du når via länk högst upp på sidan.

Växelns ordinarie öppettider:
måndag-fredag: 7.30-16.00
lunchstängt 12.00-13.00

E-post
kommun@karlsborg.se

Besöksadress
Storgatan 16
Karlsborg

Öppettider
Kommunhusets öppettider:
Måndag-fredag: 8.00-12.00

Hitta hit

Postadress
546 82 Karlsborg

Pratbubbla med logon för översiktsplanen inuti

4 september 2023

Nu har vi startat igång arbetet med en ny översiktsplan som ska beskriva hur kommunen på lång sikt vill använda mark och vatten för att utveckla exempelvis bostäder, verksamheter, grönområden och infrastruktur. För att få ett så bra underlag som möjligt behöver vi din hjälp. Svara på vår enkät och bidra till den fortsatta utvecklingen av Karlsborg!

Karlsborgs kommun har precis påbörjat ett arbete med att ta fram en ny översiktsplan (ÖP) som ska ersätta den nuvarande som antogs 2014. Den nya ÖP:n tas fram för att möjliggöra kommunens vision "Karlsborg 2035 - ett liv med guldkant" och för att möta framtidens behov och utmaningar gällande mark- och vattenanvändning.

Svara på vår enkät

Översiktsplanens arbetsgrupp behöver veta mer om hur invånare, föreningar och näringsliv har det idag och hur de vill att det ska vara i framtiden. Genom att svara på frågorna i vår digitala enkät hjälper du oss att få fram ett så bra underlag som möjligt för det fortsatta arbetet. Se bildlänk nedan.

Enkäten är öppen till och med 30 september. 

Utöver lite bakgrundsinformation består enkäten av 10 frågor som handlar om din bild av Karlsborg idag - vad du tycker är bra och vad du saknar - och hur du vill se framtidens Karlsborg.