Ny webbplats beskriver livet i Skaraborg

Telefon
0505-170 00

Telefontider
Växelns öppettider kan avvika i samband med storhelger och sommarens semesterperiod. Information om det hittar du på vår sida kontaktsida som du når via länk högst upp på sidan.

Växelns ordinarie öppettider:
måndag-fredag: 7.30-16.00
lunchstängt 12.00-13.00

E-post
kommun@karlsborg.se

Besöksadress
Storgatan 16
Karlsborg

Öppettider
Kommunhusets öppettider:
Måndag-fredag: 8.00-12.00

Hitta hit

Postadress
546 82 Karlsborg

Logotyp Livet i Skaraborg - 16:9-format

26 januari 2023

Mellan Sveriges största sjöar, Vänern och Vättern, ligger ett landskap med täta skogar, öppna slätter och ståtliga platåberg. Här finns lugnet, pulsen, jobben, fritiden och platsen för allt du älskar. Nu lanseras en ny webbplats som berättar allt om Skaraborg.

Livet i Skaraborg. Livet helt enkelt. Det är så vi vill beskriva platsen som utgörs av Skaraborgs 15 kommuner. På den nya webbplatsen livetiskaraborg.se kan du läsa mer om hur det är att bo, jobba och leva i Skaraborg. Dessutom presenterar sig samtliga kommuner. Den som är nyfiken på att veta ännu mer har möjlighet att kontakta våra inflyttarguider som ger personligt stöd inför en flytt till Skaraborg.

Målet med webbplatsen är att fler ska välja att leva sitt liv i Skaraborg. I Skaraborg finns ett gemensamt mål om att öka till 300 000 invånare. För att nå dit måste fler personer upptäcka vilken underbar plats Skaraborg är.

Webbplatsen är framtagen av Skaraborgs kommunalförbund, på uppdrag av Skaraborgs kommuner, med stöd av Västra Götalandsregionen och Sparbanksstiftelsen Skaraborg

Välkommen till städerna, skogarna, sjöarna och människorna - Välkommen till Skaraborg!

www.livetiskaraborg.se

Kontaktperson:

Richard Dyvelås, projektledare

richard.dyvelas@skaraborg.se

0767-21 03 88