Föreläsning - Hur arbetar vi tillsammans för ett hållbart Karlsborg?

Telefon
0505-170 00

Telefontider
Växelns öppettider kan avvika i samband med storhelger och sommarens semesterperiod. Information om det hittar du på vår sida kontaktsida som du når via länk högst upp på sidan.

Växelns ordinarie öppettider:
måndag-fredag: 7.30-16.00
lunchstängt 12.00-13.00

E-post
kommun@karlsborg.se

Besöksadress
Storgatan 16
Karlsborg

Öppettider
Kommunhusets öppettider:
Måndag-fredag: 8.00-12.00

Hitta hit

Postadress
546 82 Karlsborg

15 maj 2023

Karlsborgs kommun bjuder in dig som politiker, företagare, förening eller invånare till en kväll med hållbarhet, framtidstro och delaktighet i fokus!

Varmt välkommen på en föreläsning och dialogträff om hur vi med gemensamma krafter kan arbeta för att göra Karlsborg till ett långsiktigt hållbart samhälle. 

Tid: Torsdag 1 juni, kl. 18.00-20.00

Plats: Bio Casablanca

Det är gratis och du behöver inte anmäla dig.

På programmet:

  • Forskare och biträdande universitetslektor Ida Grundel berättar om hur svenska kommuner arbetar med att ställa om till mer hållbara samhällen. Under kvällen tar Ida upp drivkrafter, utmaningar och goda exempel i omställningsarbetet.
  • Efter föreläsningen presenterar processledare Isabell Holm plattformen Hållbart Karlsborg. Genom Hållbart Karlsborg erbjuder Karlsborgs kommun en möjlighet till samverkan kring det lokala miljömålsarbetet, vilket ger alla aktörer i kommunen möjlighet att gemensamt växla upp arbetet kring miljö och klimat. 
  • Du får också chans att ställa frågor och diskutera hur vi i Karlsborg kan arbeta för ett hållbart samhälle på lokal nivå. 

Välkommen!

Läs mer om Hållbart Karlsborg