Startsida

Karlsborgs kommun har satt igång arbetet med en ny vision som ska ersätta den tidigare "Vision 2020". Den nya visionen ska vara vår vägvisare in i framtiden och kommer att sträcka sig till år 2035 och heter därför "Karlsborg 2035".

Aktuellt

 • Symbol visionsarbete "Karlsborg 2035" - Värdeord "Glädje"

  Glädjens vecka i Undenäs

  14 oktober 2021

  Med fokus på värdeordet "glädje" stannar visionsresan i Undenäs vecka 45. Vi ser fram emot tre aktiva dagar på och runt Undenäsgården.

 • Discokula i röda nyanser med texten "Scenen är din"" och orden "mångfald", "glädje" och "mod"

  Scenen är din! - En upplevelse i mångfaldens, glädjens och modets tecken

  12 oktober 2021

  Visionsresan landar i Forsvik! Lördag 23 oktober fylls Gjuteriet på Forsviks bruk med talangfulla människor, spännande mat, konst och fordon.

 • Politisk frågestund på Bio Casablanca

  Intressant kväll på Bio Casablanca

  6 oktober 2021

  Visionsarbetet hade under tisdagskvällen fokus på värdeorden "mod" och "delaktighet" och vad kan då passa bättre än en politisk frågestund? Engagerade invånare hade lämnat in intressanta frågor i förväg som våra folkvalda politiker ägnade kvällen åt att svara på inför en publik på cirka 20 personer.

Fler nyheter

Höstens aktiviteter

Fler aktiviteter

Visionsarbetet sträcker sig över åren 2021 och 2022. Under våren 2021 arbetade kommunens organisation med att ta fram underlag för de värdeord som kommer att prägla den fortsatta dialogen med invånarna.

Visionsarbetet "Karlsborg 2035" kretsar kring sju värdeord som kommunens personal och politiker tillsammans har arbetat fram.

Karlsborg - Vi bygger ut och bygger om!

Välkommen till Karlsborg - den lilla kommunen med det storslagna läget intill Vätterns strand! Det är inte så konstigt att många vill bo här och därför utvecklar vi nya bostadsområden och platser för fritid och rekreation.

Vårt Karlsborg

Vi har valt att kalla det Guldplats Karlsborg och här får du uppleva anledningen till det. Det oslagbara läget med de vackra vyerna och allt vatten gör Karlsborg till något alldeles speciellt.