"" Kultur & fritid

Evenemangs-
kalender

Visst är det skönt att bara slappa lite ibland, men när du får lite ”spring i benen” ska du ta en titt i vår evenemangskalender. Det finns mer än du anar.

Molidens sim- och idrottsanläggning

Välkomna till Molidens sim och idrottsanläggning!

Kulturskolan

Studiefrämjandet Norra Skaraborg, i samarbete med Karlsborgs kultur- och fritidsnämnd driver kulturskolan i Karlsborg.

Kulturstugan

I nyetablerade Kulturstugan invid Göta Kanal i centrala Karlsborg kan du under året njuta av olika konstutställningar. Vi erbjuder också kostnadsfria workshops i olika tekniker och material för barn och unga.

Kultur

I Karlsborg har kulturlivet ett brett spektrum inom musik, teater, litteratur och film. Här finns tre bibliotek, fästningsmuséet , biograf och kulturskola.

Föreningsliv

Här hittar du information om våra föreningar, bidragsregler och blanketter.

Fritidsgården Kabyssen

Kabyssen är stället många ungdomar kommer till när de behöver prata med någon eller bara vill umgås, spela spel, titta på film, spela pingis eller biljard, lyssna på musik eller bara vara. Vår verksamhet finns i gatuplanet i flygeln ut mot Ica på Carl-Johanskolan, ingång mot Apoteket.

Friluftsliv och motion

De vackra och varierande omgivningarna i och runt Karlsborg är en guldgruva för dig som är intresserad av ett rikt friluftsliv. För dig som hellre tar en runda i motionsspåret eller ett svettigt spinningpass finns det möjlighet även till detta. Det finns det mesta för de flesta. Välkommen att upptäcka vad som erbjuds.

Bibliotek

Välkommen till biblioteket - mötesplatsen för alla

Projektstöd ungdom

Här kan du som ungdom ansöka om pengar till Ungdomsdröm.

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies