Kommunalförbund

Telefon
0505-170 00

Telefontider
Växelns öppettider kan avvika i samband med storhelger och sommarens semesterperiod. Information om det hittar du på vår sida kontaktsida som du når via länk högst upp på sidan.

Växelns ordinarie öppettider:
måndag-fredag: 7.30-16.00
lunchstängt 12.00-13.00

E-post
kommun@karlsborg.se

Besöksadress
Storgatan 16
Karlsborg

Öppettider
Med anledning av Coronasituationen har kommunhuset stängt för besök. Behöver du komma i kontakt med någon tjänsteperson i kommunhuset rekommenderas du att mejla eller ringa. Information om hur du enklast kommer i kontakt med oss hittar du på vår kontaktsida och den når du via länk högst upp på sidan.


Kommunhusets ordinarie öppettider:
Måndag-torsdag: 8.00-16.00
Fredag: 8.00-14.00

Hitta hit

Postadress
546 82 Karlsborg

Karlsborgs kommun är med i 6 kommunalförbund. Ett kommunalförbund fungerar som en liten kommun med ett begränsat ansvarsområde. Det övertar ansvaret för en viss verksamhet från medlemskommunerna.

 • Skaraborgs kommunalförbund

  Skaraborgs kommunalförbund ska vara en intresse- och samverkansorganisation för Skaraborgs 15 kommuner. Syftet skall vara att stärka Skaraborg och samverka för utveckling och effektivt resursutnyttjande.

 • Räddningstjänsten Östra Skaraborg

  Räddningstjänsten Östra Skaraborg (RÖS) är ett kommunalförbund för operativ räddningstjänst och förebyggande åtgärder mot brand i medlemskommunerna; Skövde, Mariestad, Tibro, Töreboda, Hjo, Karlsborg och Gullspång.

 • Avfallshantering Östra Skaraborg

  Avfallshantering Östra Skaraborg är ett kommunalförbund med ansvar för insamling och behandling av hushållsavfall samt information, regelskrivning och planering av hushållsavfallets omhändertagande.

 • Miljösamverkan Östra Skaraborg

  Miljönämnden östra Skaraborg är nämnden för tillsyn, kontroll och prövning inom miljö- och hälsoskyddsområdet samt livsmedelskontroll för Falköpings, Hjo, Karlsborgs, Skövde och Tibro kommuner.

 • Samordningsförbundet Östra Skaraborg

  Samordningsförbundet Östra Skaraborgs är ett kommunalförbund med uppgift att bidra till att medverkande myndigheter kan utveckla sina verksamheter så att människors behov av samordnade rehabiliteringsinsatser tillgodoses.

 • Tolkförmedling Väst

  Tolkförmedling Väst är ett kommunalförbund som bedriver språktolkförmedling och översättningsservice.