Vision, kvalitet och utveckling

Telefon
0505-170 00

Telefontider
Växelns öppettider kan avvika i samband med storhelger och sommarens semesterperiod. Information om det hittar du på vår sida kontaktsida som du når via länk högst upp på sidan.

Växelns ordinarie öppettider:
måndag-fredag: 7.30-16.00
lunchstängt 12.00-13.00

E-post
kommun@karlsborg.se

Besöksadress
Storgatan 16
Karlsborg

Öppettider
Med anledning av Coronasituationen har kommunhuset stängt för besök. Behöver du komma i kontakt med någon tjänsteperson i kommunhuset rekommenderas du att mejla eller ringa. Information om hur du enklast kommer i kontakt med oss hittar du på vår kontaktsida och den når du via länk högst upp på sidan.


Kommunhusets ordinarie öppettider:
Måndag-torsdag: 8.00-16.00
Fredag: 8.00-14.00

Hitta hit

Postadress
546 82 Karlsborg

Vi arbetar ständigt med att förbättra och utveckla våra verksamheter för alla som bor i och besöker Karlsborg.

Här kan du ta del av vår vision för Karlsborg, vår översiktsplan samt rapporter och redovisningar från olika undersökningar och kvalitetsarbete som vi genomför.

 • Folder framsida Vision 2020

  Vision 2020

  För att ha ett långsiktigt styrmedel för Karlsborg har kommunfullmäktige fastställt en vision för Karlsborgs kommun: "Vision 2020". Visionen beskriver en önskad framtidsbild av Karlsborg och utgår från ett antal insatsområden och utvecklingsperspektiv.

 • Barn vid Vanäs fyr

  Medborgarundersökningar

  Som ett led i att utveckla och förbättra kommunens verksamheter genomför vi medborgarundersökningar. Undersökningarna görs i samarbete med SCB (Statistiska centralbyrån).

 • Kvalitetsarbete och redovisningar

  Här presenteras och redovisas det kvalitetsarbetet som sker inom socialförvaltningen samt barn- och utbildningsförvaltningen i Karlsborgs kommun.