Vision, kvalitet och utveckling

Telefon
0505-170 00

Telefontider
Växelns öppettider kan avvika i samband med storhelger och sommarens semesterperiod. Information om det hittar du på vår sida kontaktsida som du når via länk högst upp på sidan.

Växelns ordinarie öppettider:
måndag-fredag: 7.30-16.00
lunchstängt 12.00-13.00

E-post
kommun@karlsborg.se

Besöksadress
Storgatan 16
Karlsborg

Öppettider
Kommunhusets öppettider:
Måndag-fredag: 8.00-12.00

Hitta hit

Postadress
546 82 Karlsborg

Vi arbetar ständigt med att förbättra och utveckla våra verksamheter för alla som bor i och besöker Karlsborg.

Här kan du ta del av vår vision för Karlsborg, vår översiktsplan samt rapporter och redovisningar från olika undersökningar och kvalitetsarbete som vi genomför.

 • Kompass där nålen pekar på ordet "Future"

  Vision 2035

  Karlsborgs kommun har satt igång arbetet med en ny vision som ska ersätta den tidigare "Vision 2020". Den nya visionen kommer att sträcka sig till år 2035 och heter därför "Vision 2035".

 • Folder framsida Vision 2020

  Vision 2020

  För att ha ett långsiktigt styrmedel för Karlsborg har kommunfullmäktige fastställt en vision för Karlsborgs kommun: "Vision 2020". Visionen beskriver en önskad framtidsbild av Karlsborg och utgår från ett antal insatsområden och utvecklingsperspektiv.

 • Medborgarundersökningar

  Som ett led i att utveckla och förbättra kommunens verksamheter genomför vi medborgarundersökningar. Undersökningarna görs i samarbete med SCB (Statistiska centralbyrån).

 • Kvalitetsarbete och redovisningar

  Här presenteras och redovisas det kvalitetsarbetet som sker inom socialförvaltningen samt barn- och utbildningsförvaltningen i Karlsborgs kommun.