Träffa våra medarbetare

Telefon
0505-170 00

Telefontider
Växelns öppettider kan avvika i samband med storhelger och sommarens semesterperiod. Information om det hittar du på vår sida kontaktsida som du når via länk högst upp på sidan.

Växelns ordinarie öppettider:
måndag-fredag: 7.30-16.00
lunchstängt 12.00-13.00

E-post
kommun@karlsborg.se

Besöksadress
Storgatan 16
Karlsborg

Öppettider
Kommunhusets öppettider:
Måndag-fredag: 8.00-12.00

Hitta hit

Postadress
546 82 Karlsborg

Tre medarbetare samtalar med varandra

Vi har så många fantastiska medarbetare hos Karlsborgs kommun och här du möjlighet att träffa ett axplock av dem och höra vad de har att säga om sitt yrkesval, arbetsuppgifter och arbetsplats.

Genom filmerna får du bl a information om våra yrken inom vård och omsorg, Barn- och utbildning, fritidsgården och kommunhuset. 

Genom intervjuerna får du insyn i yrken som lokalvårdare, förskollärare, högstadielärare, undersköterska, verksamhetschef, bibliotekarie, ekonom och lärare.

  • Händer som håller i färgglada pusselbitar

    Intervjuer med medarbetare

    Är du nyfiken på hur det är att arbeta i Karlsborgs kommun? Träffa några av våra medarbetare och se hur de upplever att det är att arbeta i kommunen.

  • Vy över Karlsborg - kort film

    Filmer från våra verksamheter

    Vi är stolta över våra verksamheter och vill gärna ge dig en inblick i hur arbete hos oss skulle kunna vara. Därför har vi skapa digitala studiebesök till flera av våra verksamheter att ta del av för såväl dig som funderar över ditt framtida yrkesval som dig som är intresserad av att bli medarbetare i Karlsborgs kommun.