Kommunen som arbetsgivare

Telefon
0505-170 00

Telefontider
Växelns öppettider kan avvika i samband med storhelger och sommarens semesterperiod. Information om det hittar du på vår sida kontaktsida som du når via länk högst upp på sidan.

Växelns ordinarie öppettider:
måndag-fredag: 7.30-16.00
lunchstängt 12.00-13.00

E-post
kommun@karlsborg.se

Besöksadress
Storgatan 16
Karlsborg

Öppettider
Kommunhusets öppettider:
Måndag-fredag: 8.00-12.00

Hitta hit

Postadress
546 82 Karlsborg

Kontakter

Finns det någon annan arbetsgivare som kan erbjuda ett så varierat utbud av yrken som en kommun?

Här samas många olika yrken

Här kan du arbeta inom så vitt skilda områden som fastighetsskötsel, bibliotek, ekonomi, barnomsorg, skola och äldrevård. Oavsett vad du arbetar med i Karlsborgs kommun så erbjuds du omväxlande arbetsuppgifter och goda möjligheter att påverka ditt arbete. 

Personalen är den viktigaste resursen

Hos oss är det viktigt att varje medarbetare kan känna stolthet över sin insats och sin verksamhet. Det tror vi bland annat skapas genom att ge alla möjlighet att utvecklas, lära nytt och medverka i förbättrings- och utvecklingsarbetet. För att ge våra medarbetare bra möjligheter att kombinera arbetsplatsens krav, sina egna behov och privatlivet på ett utvecklande sätt eftersträvar vi också flexibla arbetsformer och arbetstider när det är möjligt utifrån verksamhetens behov.

Rekryteringsbehov

Ungefär 40 % av medarbetarna i Karlsborgs kommun kommer att gå i pension inom den närmaste 10-årsperioden. Kommunen kommer alltså att ha ett stort rekryteringsbehov i framtiden. I synnerhet inom vård och omsorg och inom förskolan. Du är varmt välkommen att bli en del av vår arbetstyrka för att möta rekryteringsbehovet redan idag. Låter det intressant? Ta gärna del av våra förmåner för dig som anställd, följ med på digitalt studiebesök till våra verksamheter och kika in våra lediga jobb!