Fritidsgården Kabyssen

Telefon
0505-17039

Besöksadress
Kungsgatan 16

Postadress
546 22 Karlsborg

Kontakter

Fritidsgården Kabyssen finns till för dig som går i årskurs 4 upp till 20 år. Hos oss kan du träffa kompisar, fika i vårt café, spela olika spel och snacka med oss fritidsledare. Våra Mobila Fritidsledare träffar du antingen på Kabyssen, ute på byn eller på våra olika aktiviteter och resor.

Aktuell info.

Kabyssens sommarlovsprogram hittar ni här!

På Kabyssen kan du träffa kompisar, fika i vårt café, spela olika spel och snacka med oss fritidsledare. Kolla in våra öppettider och kom till Kabben eller kontakta oss på Instagram chatt, Facebook Messenger, sms och Discord, om du känner att du vill prata med oss om allt mellan himmel och jord. 

Vi ser gärna att ni ungdomar själva kommer med idéer på vad ni vill göra och att ni skapar aktiviteter för och tillsammans med andra ungdomar. För ni har rätt att själva påverka och vara delaktiga i er fritid, vi finns här som stöd och gör vad vi kan för att hjälpa till. Har ni en idé eller ett förslag på aktiviteter, hör av dig till oss på Kabyssen via våra sociala medier, telefon/sms 072-858 70 39 eller via mail till towe.skiold.elf@karlsborg.se

På Kabyssen arbetar vi för att motverka våld, mobbing, främlingsfientlighet, sexuella trakasserier, kränkningar, droger och psykisk ohälsa med mera. Vår verksamhet står för att alla ska visa respekt för varandra, sig själva och för egendom och att Kabyssen ska vara en trygg plats där man kan och får vara sig själv. Tillsammans skapar vi en trygg miljö där vi alla kan trivas. 

Våra trivselregler och hur det fungerar på Kabyssen hittar ni här.

Välkommen till Kabyssen!

Vill du prata med oss?

Du är alltid välkommen till Kabyssens lokaler. Men visste du att du även kan nå oss digitalt under våra öppettider på Instagram chatt, Facebook messanger, sms och Discord om du känner att du vill prata med oss om allt mellan himmel och jord?

Telefon:                072-858 70 39
Instagram:            fritidsgardenkabyssen
Facebook:             Fritidsgården Kabyssen
Snapchat:             Kabyssen
Discord:                Kabyssen#9576

Mobila fritidsledare

Våra mobila fritidsledare är verksamma både i våra olika verksamheter och vandra ute i på byn med uppsökande verksamhet. Vi välkomnar vuxna att vandra tillsammans med oss. 

Vill ni komma i kontakt med våra mobila fritidsledare?
Skicka ett sms eller ring till Kabyssens telefon 072-858 70 39. 

Här hittar vår öppettider på Kabyssen och information om hur du kan komma i kontakt med oss på olika sätt.

Detta händer på Kabyssen under 2024 Alla aktiviteter är alltid drogfritt och vi försöker hålla nere alla kostnader så att så många som möjligt kan vara med på aktiviteterna.

Kabyssen - det är hit de flesta ungdomarna går på sina raster och håltimmar

Fritidsgården är öppen för er mellan årskurs 4 till och med det år ni fyller 20 år som ett naturligt samlingsställe på kvällen. Vi finns här för er. Välkomna!

Våra mobila fritidsledare är verksamma både inom vår fritidsverksamhet och med en uppsökande verksamhet ute i på byn där vi träffar er ungdomar på era villkor och arenor. Vill ni komma i kontakt med våra mobila fritidsledare? Skicka ett sms eller ring till Kabyssens telefon 072-858 70 39.

Gårdsrådet består av ungdomar från klasserna 7-9 på Carl Johan skolan som vill vara med och tycka till om vad vi ska göra på Kabyssen. Vill du vara med i Gårdsrådet? Kontakta personalen på Kabyssen eller skicka ett sms på tel. 073-806 70 46

Vi jobbar tillsammans med Tibro och Hjo i något som kallas Ungdomsgruppen, där representanter från varje kommun finns med som jobbar med ungdomar.

Är du mellan 13-25 år och bor i Karlsborgs kommun? Här får du tips om aktiviteter, evenemang, mötesplatser och annan info som kan vara bra att känna till som ung i Karlsborg.