Familjecentralen

Telefon
0505-172 90

E-post
familjecentralen@karlsborg.se

Besöksadress
Björkstigen 2

Öppettider
Öppettiderna kan variera under pandemin.

Kontakta Familjecentralen för aktuell information.

Besök gärna vår sida Familjecentralen Karlsborg på Facebook.

Postadress
546 30 Karlsborg

Kontakter

Familjecentralen

Familjecentralen är en mötesplats för blivande föräldrar, föräldrar och barn. Verksamheten utformas utifrån besökarnas behov. Här finns stora ytor att leka på, färg att måla med, leksaker, sångsamling och sagostund.

Vi finns till för er och allt som rör föräldraskapet

I första hand samtalar vi via digitala medier, men är även öppna för andra alternativ. Känns livet knöligt tveka inte att ta kontakt, inga frågor är för små eller stora. Vi har möjlighet att slussa er vidare om det skulle behövas.

Verksamhet på Familjecentralen hösten 2021

Via länkarna nedan hittar du mer information om våra verksamheter

 • Träklossar med A B C

  ABC - Alla barn i centrum

  Välkommen till ABC - Alla barn i centrum. ABC är en kurs som vänder sig till alla vårdnadshavare och andra viktiga närstående till barn 3–12 år.

 • Familjecentralen Karlsborg

  Babycafé inne på onsdagar start v 35

  Vi träffas inne på Familjecentralen (barn 0–1 år) kl.10-12. Umgås, leker, sångsamling och fikar tillsammans. Begränsat antal platser. Endast en vårdnadshavare/barn. Anmälan krävs, klicka på rubriken för att läsa mer.

 • Råd och stödsamtal

  Ibland kan man behöva någon utifrån som kan lyssna, vägleda och ge råd- och stöd. Det kan handla om exempelvis vägledning i föräldrarollen, att man mår dåligt eller på annat sätt känner att man har kört fast.

 • Bäbis får massage

  Spädbarnsmassage

  Välkommen på spädbarnsmassage på Familjecentralen!

 • Pojke i lekpark

  Öppen förskola ute start v 35

  Öppen förskola ute på tisdagar och torsdagar kl.10-11.30. Uteverksamhet för barn i åldern 0–6 år. Vi ses på lekplatsen på fästningen (Adress: Västra Vallgatan). Umgås, leker och har sångsamling. Vi tar med kaffe/te.

Familjecentralen på flera språk

Här nedan kan du välja att få information på flera språk

Följ oss på Facebook

Följ gärna Familjecentralen på Facebook för att hålla dig uppdaterad om läget: facebook.com/familjecentralen-karlsborg

 

Om familjecentralen

På familjecentralen har vi samlat det mesta som blivande föräldrar, föräldrar och barn behöver. Här kan man få stöd kring föräldraskapet, barnen och familjen samt möta andra föräldrar och barn. Hos oss arbetar flera olika yrkeskategorier såsom barnmorskor, specialistsjuksköterskor, förskollärare, socionom och personal från tandvården tillsammans för dig och ditt barns bästa.

Verksamheten är frivillig, öppen för alla familjer och fika erbjuds till självkostnadspris. Vi anpassar oss efter era behov och det går bra att fråga oss om det mesta!