Hallå Konsument - Konsumentvägledning

Telefon
0505-170 00

Telefontider
Växelns öppettider kan avvika i samband med storhelger och sommarens semesterperiod. Information om det hittar du på vår sida kontaktsida som du når via länk högst upp på sidan.

Växelns ordinarie öppettider:
måndag-fredag: 7.30-16.00
lunchstängt 12.00-13.00

E-post
kommun@karlsborg.se

Besöksadress
Storgatan 16
Karlsborg

Öppettider
Kommunhusets öppettider:
Måndag-fredag: 8.00-12.00

Hitta hit

Postadress
546 82 Karlsborg

Avtal

Hallå konsument är en rikstäckande upplysningstjänst som samordnas av Konsumentverket.

Den nationella tjänsten "Hallå konsument" kan du vända dig med frågor om köp av varor och tjänster, villkor i avtal, reklamationer, att handla hållbart och annat som du som konsument behöver hjälp med. Från Hallå konsument kan du också få information om gällande regler vid transaktioner inom delningsekonomi och andra avtal mellan privatpersoner om köp av varor eller tjänster.

Vägledarna på Hallå konsument hjälper dig gärna med att svara på frågor om köp av varor och tjänster, råd inför ett köp eller att hjälpa dig vidare med att kontakta experter på andra myndigheter, konsumentbyråer eller kommunal konsumentvägledning.

Se mer information från Hallå konsuments hemsida nedan.  Du kan också få information om beräkningar för hushållets kostnader, såsom hemförsäkring och hemutrustning i länken "Hushållets kostnader - Konsumentverket".