Mobila fritidsledare

Telefon
0505-17039

Besöksadress
Kungsgatan 16

Postadress
546 22 Karlsborg

Händer formade som ett hjärta som ramar in solen i bakgrunden.

Våra mobila fritidsledare är verksamma både inom vår fritidsverksamhet och med en uppsökande verksamhet ute i på byn där vi träffar er ungdomar på era villkor och arenor. Vill ni komma i kontakt med våra mobila fritidsledare? Skicka ett sms eller ring till Kabyssens telefon 072-858 70 39.

Mobila fritidsledare är "vettiga vuxna" som vandrar på byn och finns där för er ungdomar både i och utanför fritidsgårdens lokaler. Vi anordnar resor och aktiviteter i Kabyssens regi och fältar under helger och kvällar. 

Vår verksamhet är relationsbyggande och uppsökande, vilket innebär att vi vill lära känna er ungdomar och ta reda på vad ni vill göra på eran fritid och vad vi kan hjälpa till med. Vårt mål är att vi tillsammans med er ska arrangera roliga aktivieter som bidrar till en meningsfull fritid och minskad psykisk ohälsa för er, våra ungdomar i Karlsborg. 

Vi välkomnar andra vuxna att vandra tillsammans med oss. Skicka ett meddelande via e-post towe.skiold.elf@karlsborg.se eller sms 072-858 70 39 så tar vi kontakt med er.