Dataskyddsombud i Karlsborgs kommun

Telefon
0505-170 00

Telefontider
Växelns öppettider kan avvika i samband med storhelger och sommarens semesterperiod. Information om det hittar du på vår sida kontaktsida som du når via länk högst upp på sidan.

Växelns ordinarie öppettider:
måndag-fredag: 7.30-16.00
lunchstängt 12.00-13.00

E-post
kommun@karlsborg.se

Besöksadress
Storgatan 16
Karlsborg

Öppettider
Kommunhusets öppettider:
Måndag-fredag: 8.00-12.00

Hitta hit

Postadress
546 82 Karlsborg

Karlsborgs kommun har ett dataskyddsombud som kontrollerar att kommunen följer dataskyddsförordningen. Dataskyddsombudet är också kontaktperson för den som är registrerad hos oss, det vill säga de personer vars personuppgifter kommunen behandlar.

Den övergripande och viktigaste uppgiften för dataskyddsombudet är att övervaka att organisationen följer dataskyddsförordningen. Det innebär bland annat att samla in information om hur organisationen behandlar personuppgifter och kontrollera att organisationen följer bestämmelser och interna styrdokument.

Kontakta dataskyddsombudet

Om dina personuppgifter finns registrerade hos Karlsborgs kommun kan du vända dig till dataskyddsombudet för att få mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter, vad dina rättigheter är och hur du går till väga för att utöva dem. Karlsborgs kommun samverkar med Skövde kommun och nås därför via Skövde kommun.

Dataskyddsombudet nås via kontaktcenter eller e-post:

0500 - 498000

dataskyddsombud@skovde.se