Fritidsgård

Telefon
0505-17039

Besöksadress
Kungsgatan 16

Postadress
546 22 Karlsborg

Kontakter

Kabyssen är även ett naturligt samlingsställe på kvällen. Välkomna!

Åldergränserna för Kabyssen är från åk 6 upp till det år ungdomarna fyller 18 år.  

Ungdomarna kommer hit och hänger, kikar på tv och film, spelar spel och lyssnar på musik tillsammans m.m. 

Vi brukar också ha lite olika aktiviteter som t.ex. bak-, film-, spel- och matkvällar m.m.  Under hösten kommer vi försöka hitta på massor av olika roliga och lärorika aktiviteter. Kom gärna med egna förslag och idéer.  

På höst-, jul-. sport-, och påsklov hittar vi på olika aktiviteter och åker på olika resor, som t.ex. bad- och shoppingresor, åker och bowlar eller hittar på något annat som ungdomarna vill göra.  

Det händer också att vi åker på andra resor under någon helg, som t.ex. Lisebergsresa, en tripp till Boda Borg eller något annat skoj. som exempel anordnar vi på Valborgsmässoafton någon rolig aktivitet/ resa som ett led i vårt förebyggande arbete mot alkohol och tobak.  

Vi samarbetar även tillsammans med Tibro och Hjo i Ungdomsgruppen och tillsammans med dem anordnar vi bl.a. olika resor och arrangemang under lov och ibland även under någon helg. Tillsammans med dem jobbar vi också med vårt antirök-och snuskort. Läs mer under fliken ungdomsgruppen eller antirök- och snuskort till vänster i menyn.  

Vi har även ett gårdsråd, som består av ett antal ungdomar, som hjälper oss när vi anordnar olika aktivitetskvällar eller arrangemang och kommer med idéer på vad vi kan hitta på.   

Fritidsgården är naturligtvis drog- och rökfri. Ser vi någon påverkad ungdom tar vi föräldrakontakt.   

Vi är rädda om vår Kabyss och därför gäller denna regel: Det du har sönder får du ersätta!