Integration och mångfald

Telefon
0505-170 00

Telefontider
Växelns öppettider kan avvika i samband med storhelger och sommarens semesterperiod. Information om det hittar du på vår sida kontaktsida som du når via länk högst upp på sidan.

Växelns ordinarie öppettider:
måndag-fredag: 7.30-16.00
lunchstängt 12.00-13.00

E-post
kommun@karlsborg.se

Besöksadress
Storgatan 16
Karlsborg

Öppettider
Kommunhusets öppettider:
Måndag-fredag: 8.00-12.00

Hitta hit

Postadress
546 82 Karlsborg

Kontakter

Integration och uppnå mångfald ska vara ett naturligt perspektiv inom alla verksamheter och samhällsområden. Karlsborgs kommun strävar efter att vara en kommun där alla kan känna sig välkomna oavsett ålder, kön, ursprung, trosuppfattning, sexualitet eller social tillhörighet.

 • Figurer som står på pilar i fyra riktningar

  Ny i Sverige

  Här finns användbar information för dig som är nyanländ i Sverige. På de flesta sidor kan du ändra språk, men det kan underlätta att ha en svensktalande till hjälp för att inledningsvis navigera på sidorna.

 • Karlsborgs flyktingmottagande

  Karlsborg har blivit ett mångkulturellt samhälle där invånarantalet ökar. Vår kommun är i behov av fler invånare i arbetsför ålder och vi vill vara med och bidra till att de asylsökande trivs och vill bosätta sig i samhället vid besked om uppehållstillstånd.

 • Tonårspojke i ett klassrum

  Ensamkommande barn och unga

  Varje år kommer det barn och ungdomar utan medföljande förälder eller annan vårdnadshavare till Sverige för att söka asyl.