Bostäder och lediga tomter

Telefon
0505-170 00

Telefontider
Växelns öppettider kan avvika i samband med storhelger och sommarens semesterperiod. Information om det hittar du på vår sida kontaktsida som du når via länk högst upp på sidan.

Växelns ordinarie öppettider:
måndag-fredag: 7.30-16.00
lunchstängt 12.00-13.00

E-post
kommun@karlsborg.se

Besöksadress
Storgatan 16
Karlsborg

Öppettider
Kommunhusets öppettider:
Måndag-fredag: 8.00-12.00

Hitta hit

Postadress
546 82 Karlsborg

I Karlsborgs kommun har du goda möjligheter att hitta den boendeform som passar dig bäst, oavsett om du vill bo i villa eller i lägenhet med bostads- eller hyresrätt.

En stor del av kommunens bostäder ligger i natursköna miljöer med närhet till vatten och inom cykel- och gångavstånd till service och skolor.

Det finns ingen bostadsförmedling i Karlsborg. Men på vår sida "Hitta boende" finns listor över hyresvärdar, fastighetsmäklare och bostadsrättsföreningar.

 • Nyckel och symbol för ett hus

  Hitta boende

  I Karlsborgs kommun har du goda möjligheter att hitta den boendeform som passar dig bäst, oavsett om du vill bo i villa eller i lägenhet med bostads- eller hyresrätt.

 • Kartbild över Karlsborg

  Lediga tomter

  Är du intresserad av att själv utforma ditt boende är en byggklar villatomt ett givet alternativ. Natursköna tomter till fördelaktiga priser finns i centralorten Karlsborg såväl som i ytterområdenas tätorter Mölltorp, Forsvik och Undenäs.

 • Person i rullstol framför trappa

  Bostadsanpassning

  Kommunen kan ge bidrag till bostadsanpassning för att personer med funktionsnedsättning ska kunna använda bostaden på ett ändamålsenligt sätt.

 • Adresser och namnsättning

  Plan- och byggenheten har ansvaret för underhållet av kommunens del av ett landsomfattande adressregister. Adressregistret är kopplat till andra samhällsfunktioner såsom posten, skatteverket och folkbokföringen.