Arbetsmarknadsenheten

Telefon
0505-17000 (växel)

Besöksadress
Svartfjällsvägen 3

Öppettider
Måndag - Torsdag kl. 07.00 -16.00,
Fredag kl. 07.00 -13.00

Hitta hit

Postadress
546 33 Karlsborg

Kontakter

Samtal på kontor

Arbetsmarknadsenheten arbetar för att fler ska ha arbete och en egen försörjning. Vi vill stötta dig som arbetssökande och boende i Karlsborg mot dina mål utifrån dina förutsättningar. Med hjälp av jobbnycklar gör vi tillsammans en planering som hjälper dig att skapa en förflyttning.

 • Unga människor siluett i olika färger

  Om oss

  Arbetsmarknadsenheten stöttar dig som arbetssökande i Karlsborg till eller närmare ett arbete genom samarbeta och samverkan med andra aktörer. Genom praktik eller deltagande i våra praktiska verksamheter och mötesplatser vill vi erbjuda och nyckelinsatser och ett stödjande sammanhang som bidrar till din förflyttning.

 • Hammare, spik och andra verktyg

  Verksamheter

  Genom våra praktiska verksamheter, mötesplatser och nyckelinsatser kan vi erbjuda ett sammanhang och olika former av stöd för att skapa förflyttning mot målet. I våra lokaler finns trevliga personalutrymmen snickeri, måleri, syateljé, sortering, tvätteri, konferensrum, kontor och datorsal.

 • Person med rullator

  Servicetjänster för att förebygga fallskador

  Servicetjänst är en kostnadsfri tjänst för pensionärer och personer med funktionsvariation. Det kan handla om enkla saker som att byta batterier i brandvarnaren, byta en lampa eller att sätta upp gardiner.

 • Projekt

  Projekt

  Projekt inom Arbetsmarknadsenheten.

 • sjukdom, influensa

  Hjälp till självhjälp

  Många saker i livet är utanför vår egen kontroll men det finns några saker du som människa faktiskt kan styra över. Ditt fokus, din ansträngning, ditt perspektiv och ditt förhållningssätt. Håller du med?

Här finns användbar information för dig som är nyanländ i Sverige. På de flesta sidor kan du ändra språk, men det kan underlätta att ha en svensktalande till hjälp för att inledningsvis navigera på sidorna.