Mark och lokaler

Telefon
0505-170 00

Telefontider
Växelns öppettider kan avvika i samband med storhelger och sommarens semesterperiod. Information om det hittar du på vår sida kontaktsida som du når via länk högst upp på sidan.

Växelns ordinarie öppettider:
måndag-fredag: 7.30-16.00
lunchstängt 12.00-13.00

E-post
kommun@karlsborg.se

Besöksadress
Storgatan 16
Karlsborg

Öppettider
Kommunhusets öppettider:
Måndag-fredag: 8.00-12.00

Hitta hit

Postadress
546 82 Karlsborg

Är du i behov av byggklar mark eller söker du lediga lokaler till din verksamhet? I vårt mark- och lokalregister hittar du det som finns tillgängligt just nu. I registret kan du som fastighetsägare kostnadsfritt marknadsföra lediga lokaler i Karlsborg

Karlsborgs kommun erbjuder här tillsammans med Lokalguiden en söktjänst som visar lediga lokaler i kommunen, både när det gäller privata och kommunala fastigheter. Tjänsten är helt kostnadsfri.

För att kunna lägga in en ledig lokal i Lokalguiden behöver du inloggningsuppgifter. Om du redan har ett konto/inloggningsuppgifter i Lokalguiden går du in via länken här nedanför för att logga in. Vill du ha inloggningsuppgifter till Lokalguiden så gör du detta via länken "registrera dig" nedanför.

Om Du söker en lokal till din verksamhet hittar du lediga lokaler i listan  här nedanför. Har du frågor om en specifik lokal i listan kontaktar du lokalens kontaktperson.

Om du inte hittar någon lokal till din verksamhet så kan du registrera dig via lokalguiden. Då får du information när det finns en ledig lokal som matchar dina behov.

Är du intresserad av att hyra ut? 

Registrera dig på Lokalguidens webbplats

Logga in på Lokalguidens webbplats

Har du frågor som rör Lokalguiden kontakta: kommun@lokalguiden.se

Kontakt 

Magnus Hagebratt, bygglovshandläggare 

Tel: 0505-17299, telefontid mån-fre 10.00-12.00

E-post: magnus.hagebratt@karlsborg.se

Catrin Skane, näringslivsutvecklare

Tel: 0701 99 22 40

Mail: catrin.skane@karlsborg.se