Telefon
0505-170 00

Telefontider
Växelns öppettider kan avvika i samband med storhelger och sommarens semesterperiod. Information om det hittar du på vår sida kontaktsida som du når via länk högst upp på sidan.

Växelns ordinarie öppettider:
måndag-fredag: 7.30-16.00
lunchstängt 12.00-13.00

E-post
kommun@karlsborg.se

Besöksadress
Storgatan 16
Karlsborg

Öppettider
Kommunhusets öppettider:
Måndag-fredag: 8.00-12.00

Hitta hit

Postadress
546 82 Karlsborg

Polis i varselväst med texten "Polis" på ryggen

Den 17 augusti 2023 meddelade Säkerhetspolisen (SÄPO) att terrorhotnivån höjs i Sverige. Det handlar om ett försämrat säkerhetsläge och ett högt hot mot landet som bedöms bestå under en längre tid. Uppmaningen från myndigheterna är att fortsätta leva som vanligt, men var källkritisk och var vaksam.

Mer om höjning av terrorhotnivån finns att läsa på Säkerhetspolisens hemsida:

Höjning av terrorhotnivån till högt hot - sakerhetspolisen.se

Vad innebär det för våra invånare?

  • Fortsätt leva som vanligt, men var vaksam - du känner din närmiljö bäst. Tipsa polisen om du märker något, där du bor och verkar, som avviker från hur det brukar vara. 
  • Ta del av korrekt information från myndigheter och andra pålitliga källor, var källkritisk och låt bli att dela obekräftad information och sprida rykten.

Karlsborgs kommun följer utvecklingen av läget i omvärlden och har beredskap för att hantera händelser som kan påverka samhällsviktiga funktioner inom kommunen. Kommunen deltar även i länsövergripande samverkansforum med lokala och regional aktörer.

Mer information