Hela Sverige plockar skräp

Telefon
0505-170 00

Telefontider
Växelns öppettider kan avvika i samband med storhelger och sommarens semesterperiod. Information om det hittar du på vår sida kontaktsida som du når via länk högst upp på sidan.

Växelns ordinarie öppettider:
måndag-fredag: 7.30-16.00

E-post
kommun@karlsborg.se

Besöksadress
Storgatan 16
Karlsborg

Öppettider

Hitta hit

Postadress
546 82 Karlsborg

17 september 2024

Lördag 21 september är det World Cleanup day tillika stora skräpplockardagen i Sverige. Miljontals människor ger sig ut för att göra världen lite renare - ett skräp i taget. Anmäl dig på Håll Sverige Rents webbplats och ge dig ut och plocka!

Gå aldrig förbi skräp!

På lördag 21 september kan du göra en insats för miljön och för ett hållbart Karlsborg och bli en del av den stora skräpplockardagen tillika World Cleanup day. Var du än befinner dig eller du än gör kan du göra en insats genom att plocka upp skräp du hittar på marken eller i naturen och lämna det där det hör hemma. Det bästa är givetvis att materialåtervinna på närmaste återvinningcentral men nästan lika bra är att lägga skräpet i en papperskorg.

Anmäl dig på hallsverigerent.se

Genom att anmäla dig på Håll Sverige rent så blir du en del av en global rörelse mot skräp och kan löpande få information från organisationen. Karlsborgs kommun är medlem i organisationens kommunnätverk vilket ger oss möjligheten att ta del av olika smarta och roliga initiativ. Samtidigt får vi också använda oss av Håll Sverige rent logga och byta ut Sverige mot Karlsborg. Här kan du anmäla dig till skräpplockardagen

Vad är det knäppaste skräpet du har hittat?

Dela gärna med dig av din skräplockning, det du hittat och varför du engagerar dig och tycker det är viktigt i sociala medier så hjälper du till att sprida budskapet. Vad är det absolut knäppaste skräpet som du har hittat?