Lämna synpunkt

Telefon
0505-170 00

Telefontider
Växelns öppettider kan avvika i samband med storhelger och sommarens semesterperiod. Information om det hittar du på vår sida kontaktsida som du når via länk högst upp på sidan.

Växelns ordinarie öppettider:
måndag-fredag: 7.30-16.00
lunchstängt 12.00-13.00

E-post
kommun@karlsborg.se

Besöksadress
Storgatan 16
Karlsborg

Öppettider
Kommunhusets öppettider:
Måndag-fredag: 8.00-12.00

Hitta hit

Postadress
546 82 Karlsborg

Genom att lämna synpunkter på kommunens verksamhet i form av klagomål, beröm och förbättringsförslag kan du vara med och påverka. Genom din delaktighet kan du hjälpa oss att förbättra och utveckla verksamheten. Dina synpunkter är viktiga och vi vill gärna veta vad du tycker.

Dina personuppgifter

När du skickar in meddelande som innehåller personuppgifter samtycker du även till att vi använder uppgifterna för att hantera ditt ärende. Uppgifterna hanteras endast av Karlsborgs kommun eller kommunens bolag beroende på vad ärendet gäller.

Offentlighetsprincipen gäller inom kommunen och kommunens bolag. Vi kan därför komma att lämna ut det du skickar in till oss om någon ber om det. Vi gör alltid en sekretessprövning innan vi lämnar ut en handling. 

Vill du vara anonym eller vill du bli kontaktad och få återkoppling? 

Du har alltid rätt att vara anonym, då har vi ingen möjlighet att återkoppla till dig med hur vi följt upp dina synpunkter.

Önskar du återkoppling är det förstås viktigt att du anger minst en kontaktuppgift såsom adress, telefonnummer eller e-postadress som vi kan nå dig på.

Felanmälan

Formuläret nedan är endast till för synpunkter, om du har en felanmälan som rör något som är trasigit eller som behöver åtgärdas hanteras den under sidorna om felanmälan på kommunens webbplats.

Lämna synpunkter

Om du vill bli kontaktad är det viktigt att du anger en eller flera av dina kontaktuppgifter nedan. 

Dina kontaktuppgifter:

Dina personuppgifter

Om du fyller i namn, adress och andra personuppgifter i samband med att du skickar in din synpunkt kommer dessa att behandlas av oss i enlighet med dataskyddsförordningen.

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter på vår informationssida om GDPR

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas